Älvkarleby Golfklubb öppnar idag sin gräsrange

16/6, 2017 kl. 11:06

Älvkarleby Golfklubb ligger ca 2,5 mil från Gävle centrum. Vi är en komplett anläggning med 18 hål, klubben har ca 1000 medlemmar, stora övningsområden, övernattningsmöjligheter i rum eller våra nybyggda stugor, restaurang med fullständiga rättigheter, möjlighet att åka båt hit och spela. Vi har brygga ca 100 meter ifrån klubbhuset där det går att göra fast.

Vi har en shop med stort utval av golfprodukter och PGA tränare med internationell erfarenhet. Ett brett program med golfutbildningar för juniorer och seniorer. Och det kanske det absolut bästa av allt, hos oss kan du fortfarande spontan spela golf. Vill du spela idag så kan du nästan alltid finna en tid som passar.

Älvkarleby Golfklubb har idag öppnat sin gräsrange. Vi kan lova en av regionens största gräsranger. Detta ger golfspelare möjligheter att träna på det underlag som golf skall tränas:-) Vi har alltid halva rangen som gräsutslag och halv rangen med mattorna under öppen himmel och under tak.

Välkommen till att träna och spela under de rätta förhållandena!

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng