Är du, eller känner du, vår nästa stjärnsäljare?

2/10, 2017 kl. 16:01

Vill du vara med på vår spännande resa? Vi har som mål att Xelent 2020 är den största kedjan i Sverige med helhetsfokus på dokument, it/drift och kommunikationstjänster. Idag finns vi på 14 orter från Östersund i norr till Malmö i söder, vi är 130 medarbetare och har stark lokal förankring med expertis inom våra affärsområden.
Vi erbjuder rätt person en roll i ett företag som präglas av Kundnytta, Arbetsglädje och Stolthet. Vi värdesätter trivsel och kamratskap på arbetsplatsen. Vår strävan är att vara en attraktiv arbetsplats för såväl medarbetare som kunder och övriga intressenter.

Till vårt affärsområde Dokument söker vi nu en engagerad säljare. Rollen som dokumentsäljare innebär att du kontaktar och besöker nya och befintliga kunder i Gävle med omnejd och arbetar för att, utifrån kundens behov, erbjuda den bästa lösningen. Förutom att ha eget kundansvar, där ditt fokus ligger på dokumentlösningar, så arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor för att säkerställa att kunden har tillgång till hela Xelents erbjudande.

Arbetsuppgifter:
• Nykundsbearbetning
• Utveckla och bibehålla befintliga kundrelationer
• Utveckla nya affärsmöjligheter
• Egen säljbudget
• Resultatuppföljning
• Mötesbokning
• Skriva offerter och avtal

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till jobb@xelent.se senast den 31 augusti
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till affärsområdeschef Björn Ersson, antingen via telefon 026-280 5109 eller via mail bjorn.ersson@xelent.se

Xelent Gävle AB

Xelent Gävle AB

Medlem sedan 2015-10-12

Xelent Office Gävle AB tillhandahåller trygga och långsiktiga IT-lösningar i Gävleborg.Genom lokal förankring, stor målmedvetenhet och tydlig vär... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng