Bilbolaget nya medlemmar i affärsnätverket effect plus+

23/5, 2017 kl. 23:36

– Vi är mycket stolta och glada över att få Bilbolaget som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Vi på Bilbolaget ser effect plus+ som ett av de bästa affärsnätverken i regionen. Vi ser fram mot att knyta nya affärskontakter och marknadsföra Bilbolaget, säger Daniel Kraft, Försäljningschef Gästrikland.

Bilbolaget är är återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Vi tar hand om allt som har med våra kunders bilägande att göra. Bilbolaget finns representerade på 9 orter varav Gävle och Sandviken i Gästrikland.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på effect+magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng