Bonde Barzey Advokatbyrå – den kaxiga kvinnoledda byrån

28/8, 2017 kl. 20:08

VI TROR PÅ JÄMLIKHET. PÅ RIKTIGT.

Många advokatbyråer följer fortfarande traditionella gamla rutiner där jurister förväntas slussas in i en fyrkantig roll. På Bonde Barzey tror vi på jämlikhet och att anpassa ledarskapet efter individens unika förmågor, säger Nina Barzey och Viveka Bonde, advokater och delägare på Bonde Barzey Advokatbyrå. Viveka och Nina berättar vidare att de är lyckligt lottade att ha lyckats handplocka den kompetens de behöver för att kunna arbeta inom respektive expertområden med nationella såväl som internationella klienter. De satsar på att skapa ett starkt team som drar åt samma håll.

Den moderna advokatbyrån står nu inför många utmaningar däribland att hitta vägar att lyfta fram och leda jurister som kommer med sin egen unika stil och kompetens.

Exempelvis så har vi en duktig EU advokat som kombinerar sin papparoll med tre små barn med att arbeta hos oss, James Marriott, säger Nina. Det innebär att vi tillämpar ett flexibelt arbetssätt (på riktigt) så att rollen som småbarnspappa kan kombineras med det juridiska arbetet på firman. Vårt gemensamma mål är att skapa värdeskapande juridisk rådgivning samt att fostra starka samarbeten med våra klienter. Dessutom har vi roligt på jobbet! Några vassa armbågar finns inte, i en miljö där konceptet ’true partnership’ praktiseras i sin renaste form. Vi tror även på att ge våra unga, duktiga biträdande jurister konkreta möjligheter till partnerskap inom en åskådlig framtid. Det skapar en miljö som är dynamisk, transparent och nyskapande.

Informationssamhället ställer högre krav på ett modernt och större tänkande, vilket kräver mer från advokatbyråerna. Det kan vi erbjuda, avslutar delägarna, bestämt och okonstlat.

Bonde Barzey

Bonde Barzey

Medlem sedan 2014-06-05

At Bonde Barzey Advokatbyrå we put your needs first and help you find a smart solution. Bonde Barzey offers advice within the field of business l... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng