Göra världen lite bättre - genom att stötta Miss World Sweden?

18/5, 2017 kl. 15:45

Ibland händer det. Det där lite oväntade utanför ramarna en helt vanlig dag på jobbet. Jag var på väg in i ett möte när en gammal bekant ryckte upp porten på Templet där vi har vår redaktion.

Det var Gävlefotografen ”Edde” Edlund som stegade in med en ung kvinna i sitt sällskap. Jag förklarade att bryskt att jag var upptagen och minsann inte hade tid för något spontanbesök.
– Ja, men jag ville bara att du skulle heja på Fröken Sverige, sade Edde.
Klart att den goda sidan i mig av outgrundlig anledning vaknade till och jag var väl inte sämre än att jag kunde bjussa på ett par minuter!
Det visade sig att Gävletjejen Hanna-Louise Haag Tuvér, förutom att ha utseendet för att få representera vårt land i tävlingen om vem som är världens vackraste kvinna (Miss World), är både begåvad och har ett mycket gott och stort hjärta.

Då jag undrade om det inte var lite ute och ytligt med skönhetstävlingar fick jag mig dock en riktig skopa. Det visade sig att det här med trippande i bikini är historia, här snackar vi om att göra gott för världen! Som ett led i sin kampanj i den internationella tävlingen som går av stapeln i Kina i december hade hon startat en insamling för utsatta barn i samarbete med UNICEF.

Klart att jag smälte som smör i solsken. En vecka och ett konstruktivt (inbokat) möte senare är planen glasklar. Vi skall naturligtvis hjälpa till på det bästa sätt vi kan. Hannas historia och målsättning kan du därför läsa om här i magasinet. Vår byrå Precis Reklam tog utan att tveka på sig uppdraget att producera ”Sveriges snyggaste hemsida”!

Tänk vad livet vore tråkigt utan drömmar, målsättningar och nya möten med olika människor. Det gäller f.ö. även i allra högsta grad de radiosurrande Nattsuddarna som jag också träffade inför det här numret.

Trevlig läsning & på glatt återhörande

Joe Formgren med kollegor
http://www.gestrikemagasinet.se

PS. Vill ni också vara med och stödja både utsatta barn i världen och Hannas kampanj så kan ni göra det på tre sätt:
1. Ge ett valfritt bidrag till kampanjen på Unicefs sida.
2. Skicka "kämpa 3959" till 72900 så skänker du 50 kr till insamlingen
3. Boka in Hanna till ett evenemang ni håller t.o.m november.

För mer information och länkar se:
http://www.hanna-world.se

Bildtext: Emanuel på Precis, Joe, Hanna och Edde har en plan.

Denna artikel är publicerad på effect+magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng