Kom igång med bokföring i molnet

22/9, 2017 kl. 09:23

Är ert företag rustad att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav när det gäller er bokföring? Tveksamt i många fall då många låter sina ”papper” skötas av någon som arbetar med gamla programvaror i en egen dator som kan sluta fungera vilken dag som helst.

Nej, det är ordning och reda som gäller. 100 procent uppdatering och tillgänglighet till er aktuela bokföring oavsett om du är på eller utanför kontoret.

– Med en modern molntjänst som Fortnox blir du och ditt företag helt mobilt, säger Ingela Gustafson som är byråpartner till Fortnox och driver redovisningsbyrån Curant AB i Gävle. Det innebär att du eller den redovisningskonsult som du samarbetar med kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all er data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos leverantören.

Fortnox är ett system som växer med dina behov och man behöver absolut inte fixa alla lösningar redan från början utan man kan känn sig för och se över vad ni behöver för tjänster för stunden och i framtiden. Har man ett mindre eller nystartat bolag, så skall ju lösningarna kunna växa med bolaget.

– Många börjar ju med Bokföring och Fakturering för en låg månadskostnad, berättar Ingela. Då är ni rustad från start för att klara alla grundläggande uppgifter och myndighetskrav. Trivs man sedan med sitt system så kan man självklart koppla på tjänster som CRM Säljstöd eller Lönehantering och t.o.m fakturering. Det viktigaste ändå är att er bokföring med en ny molntjänst kan bli så mycket enklare, lättöverskådlig och framför allt - alltid aktuell!


Välkommen till Curant Ekonomi & Administration när ni vill ha ordning och reda på er företagsekonomi. Vi utför löpande bokföring åt mindre svenska företag var som helst i världen - bara ni använder Fornox, då kan vi samarbeta enkelt via den molnbaserade tjänsten.

Vi tar hand om er löpande bokföring på ett enkelt, smart och kostnadseffekivt sätt. Utifrån era behov gör vi tillsammans en analys och skräddarsyr en lösning med effektiva rutiner och en kontoplan som ni förstår vilket gör att ni som kund får ordning och reda samt en god överblick på er företags ekonomi.

Kontakta oss om ni vill ha enkel, smart och billig bokföring.
Vi utför kostnadseffektiva tjänster inom bokföring, ekonomi och administration.

Ingela Gustafson
Curant AB
Åsvägen 12
818 33 Valbo, Sweden
+ 46 (0)70-208 88 76

För mer information se:
http://www.curantab.se

Vi är byråpartner till
Fortnox - Småföretagens bästa vän
http://www.fortnox.se

Denna artikel är publicerad på effect+magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Curant AB

Curant AB

Medlem sedan 2016-11-03

Smart och enkel bokföring via molntjänster

Med ett samarbete med Curant Ekonomi & Administration får ni en enklare tillvaro. Nu kan du hålla k... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng