Välkommen till Movexum med din idé!

16/1 kl. 13:54

Har du en idé som är för bra för byrålådan? Kontakta oss - vi hjälper startups, entreprenörer och innovatörer att affärsutveckla och kommersialisera sina idéer.

Det nya året är här och på Movexum är vi taggade till tusen - vi hoppas 2018 blir ett år där vi får möjlighet att hjälpa en massa människor att förverkliga sina idéer!
Har du en idé som du inte vet hur du ska gå vidare med? Hör av dig till oss - ett första steg till att utvärdera din idé kan vara via vår Boost Chamber.

Här provtrycks din idé och du får en känsla för vilka vi är. Du får dessutom hänga med ett gäng andra kreativa människor som precis som du har idéer de vill förverkliga. Läs mer om vår Boost Chamber på vår hemsida eller kontakta vår affärscoach Johan Wickenberg på johan@movexum.se.

Om oss:
Movexum är Region Gävleborgs företagsinkubator. Hos oss kan du få hjälp och tillgång till coaching, finansiering, community, nätverk, marknadsföring och kommunikation samt infrastruktur för hur du bygger ett hållbart bolag.

Movexum är en av Sveriges 44 företagsinkubatorer och medlem i SISP. Vårt regionala uppdrag består i att utveckla processer för att stödja ideér och entreprenörer så att fler ideér kommersialiseras, blir växande företag och skapar tillväxt samt kompetensförsörjning i länet. Bolaget ägs av Region Gävleborg och verksamheten finansieras av Region Gävleborg, tre kommuner samt Högskolan i Gävle.

Movexum

Movexum

Medlem sedan 2018-01-16

Gävleborgs företagsinkubator - för dig som är redo att lyfta med din idé!

Har du en idé som är för bra för byrålådan? Kom med den till oss! Vi... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Google översättning

Hjälp

Stäng