Veteranpoolen nya medlemmar i affärsnätverket effect plus+

15/6, 2017 kl. 09:20

– Vi är mycket stolta och glada över att få Veteranpoolen som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Vi har valt att gå med i effect plus+ för att det är ett bra nätverk att göra affärer i, samt erfarenhetsutbyte med andra företagare. Ett bra sätt att hålla sig à jour med vad som är på gång i Gävle, säger Carina Lundin och Lena Nordenmark på Veteranpoolen i Gävle.

Privattjänster
Veteranpoolen är Sveriges största veteranbemanningsbolag. Våra ambitiösa och yrkesskickliga pensionärer hjälper gärna att få ihop vardagen. Hemma hos dig kan vi bland annat städa, ta hand om trädgårdsskötseln, snickra, måla, passa barn, putsa fönster eller hjälpa dig som är äldre i vardagen.

Bemanningstjänster
På arbetsplatsen erbjuder vi kompetens, flexibilitet och erfarenhet. Vi kan bemanna de flesta poster på företaget som till exempel fastighetsskötsel, kontorsservice, ekonomi/administration, lokalvård, försäljning & kundservice, lager & logistik eller något annat som just du önskar hjälp med. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

Jobba på egna villkor efter pensionen
Är du intresserad av att jobba som pensionär eller har någon anhörig som vill och kan? Veteranpoolen har en mängd olika uppdragsgivare som söker dig som vill arbeta efter pensionen. Hos oss bestämmer du själv när och hur ofta du vill arbeta. Det kallar vi frihet!

Hälsningar
Carina och Lena

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på effect+magasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng