Föreläsningar hösten 2017

Pågår från och med: 25/9, 2017 Till och med: 15/12, 2017 Tid: 18:00 - 19:30 Plats: Kyrkogatan 29, andra våningen, Gävle

Höstens infokvällar på GävleDalakirurgin

Har du också funderat på vilka vi egentligen är, hur det funkar och hur du kan få vård hos oss? Då är du inte ensam.
Vi möts ofta av frågor kring vår verksamhet, vår lokal och våra läkare. För många kanske det är första gången de är i kontakt med ett privat vårdalternativ och tröskeln för att ta kontakt med oss kan kännas hög. Hur går det egentligen till? Vad kostar det? Hur lång erfarenhet har läkaren och vad är det egentligen ni behandlar på GävleDalakirurgin?
Kom hit och träffa oss
Vi skulle dock vilja hävda att det egentligen är tvärt om. Vi vill alltid ge våra kunder ett personligt och proffsigt bemötande och alla frågor är tillåtna. För att minska tröskeln har vi bestämt oss för att ordna ett antal infokvällar under hösten kring vanliga problemområden och behandlingsmöjligheter. Under varje infokväll får ni möjlighet att se våra lokaler, ställa era frågor och träffa de olika specialistläkarna.
Begränsat antal platser!
Inför varje kväll kommer vi att återkomma med mer detaljerad info om kvällens innehåll och upplägg. Men boka gärna in de datum som verkar extra intressanta redan nu! Antalet platser till respektive kväll är begränsade och det är först till kvar som gäller.
Varmt välkommen!
INFOKVÄLLAR I HÖST:
20 /9
Ont i ryggen med Henrik Wallander, ortopedkirurg.
Ryggvärk är idag en av våra vanligaste vardagsåkommor. Varför har det blivit så, vad kan man göra åt det och när behöver en läkare uppsökas? Anmälan: info@gavledalakirurgin.se
26/10
Estetisk injektionsbehandling med Parisa Golshani, hudläkare.
Denna kväll är ett samarbete med vårt systerbolag, Estetisk Kirurgi. På plats denna kväll är även Helena Lejon från Galderma, tillverkare av Restylane bland annat.
16/11
Åderbråcksbehandling med Khatereh Djavani, kärlkirurg.
Vårdköerna för patienter med åderbråck blir allt längre och kraven höjda. Under denna kväll berättar Khatereh om vanliga behandlingar och hur du kan få hjälp hos oss.
14 december
Kirurgi mot övervikt med Joacim Öhrn, kirurg.
Joacim Öhrn har många års erfarenhet från magtarm- och fetmakirurgi. Under denna kväll berättar Joacim om behandlingsmöjligheter så väl privat som offentlig vård och du får chansen att ställa dina frågor.

Anmälan: info@gavledalakirurgin.se
Telefon: 073-0609300
Titta in på vår hemsida: gavledalakirurgin.se

GävleDalakirurgin

GävleDalakirurgin

Medlem sedan 2015-10-13

GävleDalakirurgin - Din nya lokala privata kirurgklinik

Vi erbjuder behandlingar och operationer inom kirurgi, ortopedi och gynekologi åt pat... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng