Event-Partner/Stora Vall

Marie Berg

Stora Vall/Event-Partner är äntligen tillbaka i nätverket! Efter en liten paus och efter hårt arbete i huset och med organisation är jag nu redo att vara med i nätverket igen. jag har saknat att träffa alla medlemmar och att få utbyta både erfarenheter och tjänster.

Bolaget som jag driver heter egentligen Event-Partner och det är en stor del av det jag nu arbetar med på Stora Vall. Vi är en eventarrangör och arrangerar event för företag & privatpersoner både på Stora Vall och Mackmyra Bar & Bistro som vi också driver. Vi arbetar också med flera aktörer i området för att kunna skräddarsy efter våra kunders önskemål. Att samarbeta för att lyfta Gävle är något vi brinner för. .

Vi ser nu fram emot att få presentera vad vi kan göra just för er konferens eller företagsfest. Vi ses förstås på Effect+dagen den 7e mars.

Visa:

Event-Partner/Stora Valls senaste material

Luncherbjudande för effect+ medlemmar!

Luncherbjudande för effect+ medlemmar!

(Erbjudande) Publicerad 9/2 kl. 13:21

Vi på stora Vall firar att vi äntligen är tillbaka som medlemmar i nätverket och vill gärna att ni kommer ut och hälsar på oss.

Spännande 2018 på Stora Vall

Spännande 2018 på Stora Vall

(Artikel) Publicerad 9/2 kl. 13:11

Stora Vall finns liksom i blodet hos Gävleborna, antingen för att man gjort lumpen på I14 men de senaste 15 åren har det handlat om fest och god mat! Samt stans...

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng