Älvkarleby Golfklubbs restaurang och shop smygöppnar

4/4 kl. 09:18

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Har ni inte bestämt var du skall äta er lunch idag? Idag onsdag den 4 april slår golfrestaurang Älvan och pro-shopen på Älvkarleby Golfklubb upp portarna kl. 11.00.

Restaurang Älvan håller öppet för lunch kl. 11-14.00. Önskar du komma senare för en fika eller en god middag så håller restaurangen öppet till 20.00 onsdag till fredag. Vill du äta lite god mat i helgen håller de öppet kl. 11-14.00. Det gäller både lör och söndag.

Vi öppnar också, som sagt, pro-shopen idag kl. 11.00 och håller öppet fram till 15.00. Detta gäller vardagar fram till banan öppnar.

Öppningserbjudanden i pro-shopen onsdag till fredag.
Alla Cobra 2018 golfklubbor -20% (det vi har i shopen)
Köp ett dussin Titleist Velocity bollar och du får med en Titleist vattenflaska på köpet. 299 kr/ dussin
Titleist StayDry CartBag 1995 kr (ord pris 2695 kr)

Erbjudandena gäller ons-tors och fredag denna vecka.

Kom förbi och kombinera god mat och kika på säsongens nyheter av allt från klubbor till kläder.


Välkomna:-)

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng