Höstgolfa på Älvkarleby Golfklubb

13/10, 2017 kl. 10:47

Älvkarleby Golfklubb är en veckert belägen 18 håls bana invid Dalälven med gräs teen och par 70 och handigolf anpassade tees.

Anläggningen ligger ca 20 minuter från Gävle centrum. Klubben har 1100 medlemmar och ca 5000 gäster som tillsammans spelade ca 20 000 rundor i 2016.

Älvkarleby Golfklubb har stor gräsgrange (regionens största), med 8000 rangebollar av två modeler. Gula för bra wedgeträning och för de med lägre svinghastighet och vita för att träna längre slag och drive. Vi har stort närspelsområde och två putting greener och en shop med brett sortiment av golfprodukter.

På klubben finns PGA tränare med lång och internationell erfarenhet (språk engelska och tyska).

Restaurangen heter “Älvan”, ägare Tomas Deime och Christoffer Blank (känd kockprofiler I Gävle) som styr ochn ställer i restaurangen.

Älvkarleby Golfklubb har också övernattning i lägenheter och stugor. Konferensmöjlighet finns för ca 20 personer.

Passa på att få spela några rundor golf i fantastiskt höstväder hos oss på Älvkarleby Golfklubb den kommande helgen den 14 och 15 oktober.

Trots flera dagar ihärdigt regnande så har vi banan öppen med i stort sett torra fairways och greener.

Denna helgen är de sista dagarna shopen och restaurangen har officiella öppettider.

Shopen har öppet kl. 09-15.00 och med massa otroliga erbjudanden. Vad sägs om Titleist AP1, Ping G-Max och G eller Callaway APEX Forged CF set til -50%. Okely glasögon, alla modeler till -40%. Alla kläder och skor till -70%.

Restaurangen har öppet kl. 09-16.00 och serverar massa god mat.

Välkomna till en fin golfhelg på Älvkarleby Golfklubb.

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng