Julshopping till mellandagsreapriser på Älvkarleby Golfklubb

6/12, 2017 kl. 12:00

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av de kända kockprofilerna Thomas Deime och Christoffer Blanck. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Prova ett medlemskap hos oss nu!

Julshopping!
På lördag och söndag den 9 och 10 dec. håller vi shopen på Älvkarleby Golfklubb öppen kl. 10-14.00 för julshopping till mellandagsreapriser:-)

Vi har fyllt på med massor av spännande erbjudanden och det är först till kvarn som gäller, så missa inte detta tillfälle.

Det blir putt-tävling, vi bjuder på glögg, pepparkakor och annat gott utöver shopping. Så sätt av en timme någon av dagarna och kom in till oss. Välkomna!

Skriv ut erbjudandet »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng