Dagens datum:

•••••

Bokföring och redovisning

Ingela Gustafsson

Skrivet: 17/12, 2018 kl. 21:31 av Ingela Gustafsson

Välkommen till Curant AB

Välkommen till Curant Ekonomi & Administration när ni vill ha ordning och reda på er företagsekonomi. Vi utför löpande bokföring åt i första hand mindre företag i Gävleregionen.

Kontakta oss om ni vill ha enkel, smart och billig bokföring.

Ingela Gustafsson

Skrivet: 17/12, 2018 kl. 21:33 av Ingela Gustafsson

Enkel bokföring
Bokföring behöver inte vara krångligt. I ett samarbete med Curant Ekonomi & Administration lägger vi tillsammans upp en skräddarsydd lösning och rutiner där ni endast behöver göra de moment och uppgifter ni kan fördela utifrån eget arbete, egen personal och deras rutiner.
Däremot får ni full koll från första början - hur enkelt som helst!

Smart bokföring
Med ett samarbete med Curant Ekonomi & Administration får ni en enklare tillvaro. Nu kan du hålla koll på er bokföring var du än befinner dig. Er administration finns alltid tillgänglig och säkerhetskopieras naturligtvis automatiskt om du väljer en molntjänst som rekommenderas av oss.
Tillsammans sparar vi tid och du får bästa tänkbara möjligheter att hålla koll på er företagsekonomi samtidigt som du kan ägna dig åt att driva ditt företag på bästa tänkbara sätt. Ett smart företag skall ha en smart lösning för sin ekonomiska redovisning.

Billig bokföring
Curant Ekonomi & Administration erbjuder bokföring på ett smart sätt till ett lågt pris. Kostnaden för löpande bokföring och redovisning kan bli alldeles för dyr om man inte ser över sitt system och använder sig av gamla programvaror och tidskrävande rutiner. Det är inte ovanligt att mindre företag med få verifikat kan ha kostnader för bokföringen på flera tusenlappar i månaden!

Genom att förenkla hanteringen av era bokföringstjänster kan vi nu med våra kunskaper i kombination med modern teknik erbjuda er en bättre och enklare tjänst till ett betydligt lägre pris. Kontakta oss redan idag för att få bättre koll på er ekonomi och bokföring i morgon!

Curant AB Ekonomi och Administration
https://curantab.se
070-208 88 76

Uppdaterad: 17/12, 2018 kl. 21:34

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK