Dagens datum:

•••••

Dags för veckans nyhetsbrev på fredag

Publicerad: 27/11, 2018 av Redaktionen effectplus.se

Hej bästa effectare

Kul att så många har loggat in och registrerat sig och börjat känna sig för på nya effectplus.se. På fredag är det dags för Veckans Nyhetsbrev till mer än 800 effectare så testa gärna att lägga upp någon Nyhet om er verksamhet. Klicka i YodoNews där så skall ni se att det händer grejer. Mer information om det kommer inom kort - men testa gärna! Vill du vara ändå mer säljande så kan du lägga upp ett Erbjudande eller ett kommande Evenemang som också kan komma med!

Har du minsta funderingar och frågor om tjänsten och möjligheterna så är du välkommen med frågor och tips direkt på den här tråden:
https://effectplus.se/amne/allmanna-fragor-om-nya-effectplus-se

Notera även att många medlemmar gärna vill ha mer information om dig så sätt gärna av ett par minuter och komplettera dina uppgifter på https://effectplus.se/kontoinstallningar

Om du är lite blyg att lägga upp några egna inlägg så börja med att gå in och Gilla samt Kommentera gärna några inlägg som intresserar dig. Vi garanterar att den som publicerat det uppskattar det mycket och ni håller sedan enkelt dialog med de ni vill i plattformen - på de sätt som passar er.
Bjud gärna in andra kollegor och affärsbekanta till nya effectplus.se - den digitala mötesplatsen som blir vad vi gör den till!

Hör av dig till mig om du har funderingar kring detta eller vill ha fler tips och råd
- på glatt återhörande - med fördel här inne på www.effectplus.se

Redaktionen

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar