Dagens datum:

•••••

Ett härligt nytt år framför oss

Publicerad: 13/1, 2019 av Marie Berg

Vi vill börja året precis som vi avslutade förra året med att tacka dig som besökt oss under 2018. Vi är så glada över att just du valt att äta din lunch, hållit ditt möte eller avnjutit en kaffe på vår veranda. Vi hoppas att vi kommer att se dig även under året. Vi slog rekord med våra Julbord och ca 2000 personer var hos oss och njöt av Eva´s med kollegors fina julbord. 

Dessutom är vi otroligt tacksamma över alla fina recensioner som våra gäster har lämnat på våra sidor hos facebook och Google. Därför kommer vi under 2019 att en gång/månad att lotta ut en fri lunch bland alla som lämnar en recension efter sitt besök hos oss. Så lämna gärna några ord om din upplevelse hos oss. Vem vet, kanske är det just DU som får en fri lunch.

Vi är redo efter en välbehövlig vila att ta emot er för dagens lunch från kl 11.00 nu på måndag den 14:e januari. Vi har nu också tre fina mötes/konferensrum som vi fräschade till förra året, välkommen att hålla ditt möte hos oss! 

God Fortsättning på 2019

Önskar vi på Vall

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK