Dagens datum:

•••••

Gefle IF värvar Frej Engberg

Publicerad: 28/1, 2019 av Sebastian Zettergren

Vi är mycket glada att presentera en ny pusselbit till herrarnas fortsatta truppbygge: vänsterfotade backen Frej Engberg. Frej, född -95 och 6 st U19-landskamper på meritlistan, kommer senast från Assyriska FF där han under säsongen 2018 gjorde 20 starter i division 1.

- Frej är en välutbildad fotbollsspelare som är användbar på flera positioner i backlinjen. Frej visade tidigt i vår dialog ett genuint intresse att vara en del av Gefle IF och vi är väldigt nöjda med att kunna presentera honom idag, säger Marcus Bengtsson huvudtränare.

- Att få tillhöra en så stor och anrik förening som Gefle IF känns väldigt inspirerande. Redan från dag ett när jag besökte klubben så kände jag att det klickade perfekt. Lagkamraterna, ledarstaben, folket runtomkring klubben och faciliteterna bidrog starkt till denna känsla. Den positiva energi och professionalismen som genomsyrar hela klubben är påtaglig och jag är väldigt taggad på att kicka igång denna säsong. Jag vill vara med och bidra och göra allt jag kan för att hjälpa laget ta så många poäng som möjligt i år som på sikt ska ta oss tillbaka till eliten, säger Frej Engberg.

Frej kommer spela i tröja nummer 6.
Första träningsmatchen för året är lördag 2a februari kl 15.00 mot IFK Uppsala.

Ses på Gavlevallen!

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK