Dagens datum:

•••••

God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Precis!

Publicerad: 19/12, 2018 av Stefan Wennberg

2018 börjar närma sig sitt slut och snart tar tar det nya spännande året 2019 vid. Vi på Precis vill passa på att tacka er för året som varit och önska alla våra kunder, samarbetspartners och övriga effectare en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Nu är det bara några dagar kvar till julafton och julkänslan börjar infinna sig på riktigt med både kyla och ett vackert snötäcke.

Vi på Precis laddar upp för det nya året och undrar om ni planerat för er kommunikation inför 2019? Skall vi vara riktigt ärliga så är det inte faktiskt inte många alls som har gjort det. Så ha inte dåligt samvete om det inte hunnits med.
Ni är dock varmt välkomna att marknadsplanera med oss så snart det nya året har rullat igång. Precis har erfarenheten, kunskapen och verktygen och inte minst engagemanget för att bistå just er verksamhet.
Varmt välkommen på en fika hos oss så går vi igenom de fyra stegen i Precis Marknadsföring:
1. Hemsidan - är den sökmotoroptimerad och har bra landningssidor för fler och bättre affärer?
2. PR-planen - vem säger vad till vilka och på vilka sätt? Vilka formulerar, publicerar, distribuerar och kommunicerar? Verktyg och kanaler?
3. Sociala Medier - vilka är ni med i och varför? Slumpmässiga inlägg eller regelbundet utifrån en plan?
4. Mediaplanen - Hur mycket skall man lägga i olika mediakanaler och varför? Syfte, budget och målsättning kan vi stämma av tillsammans!

Jultipset vi gärna bjuder på: Köp ingenting över telefon! Det ringer alldeles för många och erbjuder mycket märkliga tjänster på nätet. Be om affärsförslaget på mail och syna det sedan noga.

Glada julhälsningar från oss på Precis - dina vänner i den snötäckta kommunikationsdjungeln!

PS. Och visst kommer ni på Rock&SoppLunchen hos oss på Templet med Dan Hylander den 14/1? Info och anmälan här >>

Se alla inlägg »

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar