Dagens datum:

•••••

Världskongressen

Världskongressen

Varför en Världskongress till Gävle?

Publicerad: 10/5, 2019 av Anna Idell

Hej, det här är första i raden av flera blogginlägg som kommer att handla om den Världskongress som kommer till Gävle i sommar. 

Världskongressen har tidigare gått vart 4:e år utomlands, där människor som jobbar med coachning och ledarskap rest jorden runt för att delta då dessa tillfällen erbjuder en kompetensbank av olika föreläsare som är världsledande inom sina olika områden. 

Jag som skriver detta inlägg heter Anna Idell och jag jobbar med positiva nyheter och när jag fick höra om vad detta är för slags event och vilken stor dess betydelse har för oss och vårt län så tackade jag såklart glatt ja till att få vara med och sprida nyheten om att Världskongressen kommer till Sverige och Gävle för det är en sensationell nyhet med både ett innehåll och ett startfält som kan få en guru att ramla omkull av hänförelse. 

Den här kongressen kommer att erbjuda unika möjligheter att växa både som individ och i grupp. Den riktar sig såväl till idrottsvärlden som till företagsvärlden, till alla platser där människan verkar. Det är en chans på miljonen - att denna typ av kongress hamnar hos oss. Jag kommer därför att med start till veckan presentera olika experter och föreläsare som kommer till oss och till Gävle.

Under tiden är ni varmt välkommen att gå in och läsa om kongressen på både WCE:s hemsida och CFA-Tidningens hemsida.

http://www.wcecongress.se

http://www.cfatidningen.se

 

Med önskan om en trevlig helg så länge!

Anna Idell

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK