Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v19

Publicerad: 4/5 av Johan Björklund

Ni vet väl att vi erbjuder Hemleverans till privatpersoner i Gävle med "omnejd"? Beställ matlådor här!

Måndag, 04/05
• Färsbiffar med pasta & champinjonsås L
• Strimlad kyckling med chipotlesås & ris (Het) G, L
• Stekt panerad fisk med remouladsås & potatismos L
• Ugnsgratinerad falukorv med potatismos G
• Veg: Kikärtsbiffar med ris & chipotlesås G, L
• NYHET: TESTA VÅR NYA DRIVE-IN I HEMSTA

Tisdag, 05/05
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Laxlåda med potatis, spenat, örter & dill G
• Schnitzel med stekt potatis & dragonsås G, L
• Örtig nötgryta med lök, champinjoner & ris G, L
• Veg: Indisk böngryta med ris G, L
• NYHET: TESTA VÅR NYA DRIVE-IN I HEMSTA

Onsdag, 06/05
• "Skomakarlåda", Färsbiff med baconsås & potatismos G, L
• Kyckling med pasta & chili/paprikasås L
• Chilikryddad lyxpytt med fläskfilé, korv & grönsaker G, L
• Kalops med kokt potatis & rödbetor G, L
• Veg: Halloumi med stekta grönsaker, potatismos & chilimangocreme G
• NYHET: TESTA VÅR NYA DRIVE-IN I HEMSTA

Torsdag, 07/05
• Köttbullar med stuvade makaroner
• Fläsknoisette med rotfruktsgratäng & parmesansås G
• Stekt panerad fisk med potatismos & skagenröra L
• Bacon & spaghettiwok med lök & grönsaker L
• ENDAST VALBO & HEMSTA: Bruna bönor med potatis & stekt fläsk G, L
• Veg: Broccoligratäng med pasta

Fredag, 08/05
• Kycklingschnitzel med syrlig äppelcidersås & stekt potatis L
• Korvstroganoff med ris G, L
• Pasta med köttbullar & kryddig tomatsås L
• Fläskfilé med persilja/rödlökspotatis & apelsinsås G, L
• Veg: Vårrullar med grönsaker, nudlar & kall sweetchilidressing L
• Utförsäljning kylda matlådor! 7 för 235kr, 3 för 115kr

Lördag, 09/05
• Kyckling piccata med stekt potatis & pepparsås L
• Köttfärsgratäng (G)
• Isterband med dillstuvad potatis & rödbetor
• Stekt panerad fisk med kokt potatis & kall sås (L)
• Utförsäljning kylda matlådor! 7 för 235kr, 3 för 115kr
• Frysta matlådor: 10st för 200kr

 

Mer info: gluggen.se/lunch

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK