Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v5

Publicerad: 1/2 av Johan Björklund

Ni vet väl att vi erbjuder Hemleverans till privatpersoner i Gävle med "omnejd"? Beställ matlådor här!

Måndag, 01/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Gluggens köttfärslasagne al forno L
• Ugnsgratinerad falukorv med potatismos G
• Stekt fisk med kokt potatis & remouladsås L
• ENDAST I HEMSTA Nötstek med lingongräddstuvade champinjoner och kokt potatis G.L
• Veg:Gratinerad vego korv med potatismos G

Tisdag, 02/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Gluggens laxlåda med spenat, örter & dill G
• Dillkött med kokt ptatis G.L
• ENDAST I HEMSTA Sprödbakad fiskfilé med rhode island och ris L
• Veg: Raggmunk med blandsvamp & lingon L

Onsdag, 03/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Skomakarlåda, färsbiff med baconsås & potatismos G.L
• Pasta Carbonara L
• Kycklingschnitzel med kall Chutney/ingefärssås och stekpotatis L
• ENDAST I HEMSTA Viltskavsgryta med ris och grönsaker G, L
• Veg: Svampomelett med potatis och lök G. L

Torsdag, 04/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Köttbullar med stuvade makaroner L
• Köttfärspytt Greta (Tärnad potatis lök och dijonsenap G.L
• Fiskpanetter med skagenröra och potatismos L
• ENDAST I HEMSTA Ärtsoppa med pannkakor grädde och sylt G
• Veg: vegetarisk grönsakslasagne G.L

Fredag, 05/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Schnitzel med persiljesmör & stekt potatis L
• Nattbakad högrev med ost,senap och kokt potatis G
• Korvstroganoff med ris G.L
• ENDAST I HEMSTA Hemlagade pannbiffar med potatiskaka och örtagårdsås
• Veg: Hemlagade Morotsbiffar, grönsaker, stekt pot. & chutney/ingefärssås L

Lördag, Söndag
Stängt.

Mer info: gluggen.se/lunch


Vi håller naturligtvis goda avstånd mellan bord, sällskap och servering liksom att vi i övrigt följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för ansvarsfull och trygg servering. Smaklig måltid önskar dina vänner på Gluggen!

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK