Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v8

Publicerad: 22/2 av Johan Björklund

Missa inte vår Food truck, läs mer här: https://gluggen.se/news/view/premiar-for-gluggens-foodtruck Ni vet väl att vi även erbjuder Hemleverans till privatpersoner i Gävle med "omnejd"? Beställ matlådor här!

Måndag, 22/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Hemlagad köttfärslimpa med gräddås och lingon L
• Korvstroganoff med ris G,L
• Stekt panerad fisk med krämig remouladsås & kokt potatis L
• ENDAST I HEMSTA: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor G. L
• Veg: Wok med blandsvamp & grönsaker G, L

Tisdag, 23/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Pannbiff med lök och stekpotatis G. L
• Kyckling gryta med klassisk currysås och ris G. L
• ENDAST I HEMSTA: Fiskgratäng med räkor, hummersås & sparris G
• Veg: Indisk böngryta med ris G, L

Onsdag, 24/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Skomakarlåda med färsbiff, baconsås och potatismos G.L
• Gluggens köttfärslasagne al forno
• Ungersk Gulasch med ris G. L
• ENDAST I HEMSTA: Bruna bönor med stekt fläsk G,L
• Veg: Hemlagad rot & grönsaksgratäng G

Torsdag, 25/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Köttbullar med gräddsås och stuvade makaroner
• Isterband med stuvad potatis L
• Fiskpanetter med skagenröra och potatismos L
• ENDAST I HEMSTA: Gluggens tex mex burgare med salsa & potatiskaka
• Veg: Hemlagade rotfruktsbiffar med stekpotatis

Fredag, 26/02
• BUFFÉ I HEMSTA 11.00-13.30 79kr
• Schnitzel med rosépepparsås & stekt potatis L
• Köttfärsgratäng (Byggarlådan) med potatis G.L
• Lasagne på kyckling och chili L
• ENDAST HEMSTA: Hemlagade wallenbergare med potatismos
• Veg:Vårrullar med grönsaker & nudlar i sweet chili sås

Lördag, Söndag
• Stängt

 

Mer info: gluggen.se/lunch


Vi håller naturligtvis goda avstånd mellan bord, sällskap och servering liksom att vi i övrigt följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för ansvarsfull och trygg servering. Smaklig måltid önskar dina vänner på Gluggen!

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK