Dagens datum:

•••••

Marknadsundersökning - Marknadserbjudande

Publicerad: 28/11, 2019 av Joe Formgren

Välkommen att fylla i en mindre enkät för att diskutera och se möjligheterna till samarbete, marknadsplanering och smart mediamix med Gestrike Media inför det nya året 2020. Formuläret tar bara ett par minuter att fylla i och vi hoppas att det skall vara lite kul och insiktsfull hjärngymnastik att göra innan ni planerar eller vill komplettera er marknadsföring inför 2020.

Gestrike Medias uppdrag är att hjälpa er att få ut era budskap till så många som möjligt till så låg kostnad som möjligt i den här regionen. Det gäller både era annonser och även PR-artiklar och evenemang. Vi är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet och det redaktionella materialet producerat ju av läsarna själva - dvs ni!

Genom att samarbeta med Gestrike Media i någon form så garanteras ni lägsta möjliga kontaktkostnad till er målgrupp genom att upprätthålla en sund konkurrenssituation. Minns att det var inte länge sedan bara en av våra morgontidningar tog lika mycket betalt för en enda sida - som vi idag kan erbjuda ett årslångt samarbete för som genererar mer än 2 miljoner kontakter!

Varmt välkommen att få lite mer insikt i marknadsföring och fyll i enkäten här https://forms.gle/5RNV8PKqJS7HJEyf8

Vi träffas dig gärna eller skickar er ett förslag till samarbete inför det kommande året. Som tack för hjälpen erhåller du maximal rabatt på ett införande valfri mediakanal kommande år. Exemplet i det här erbjudandet gäller t.ex. samma rabatt (- 5980:-) som årsavtal i Företagsbladet eller Gestrike Magasinet. Ni betalar då endast 8970:- för en helsida!

Du känner förhoppningsvis till att ni genom Gestrike Medias tidningar, Företagsbladet och Gestrike Magasinet kan nå alla företag i hela Gästrikland. Dessutom når ni mer än 100.000 invånare med regionens största upplaga på 53.000 exemplar bara genom de tryckta och distribuerade magasinen. Respektive magasin utkommer med fyra nummer var inför vår, sommar, höst och i god tid inför jul.
Vi kan även erbjuda er kampanjer på nätet i kombination med radioreklam och exponering på Gästriklands största reklamplats: ICA Maxi-skylten.
Nytt för det kommande året är att vi erbjuder masskommunikation till lägsta möjliga kontaktkostnad. Rent konkret så räknar vi tillsammans fram hur många ni når med er mediainvestering beroende på vilka kanaler ni väljer.
Vad sägs om en miljon kontakter till er målgrupp för mindre än 2 öre styck!

Just nu:0:-Ord. pris: 5 980:-Inkl 25% moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK