Dagens datum:

•••••

Sangria och spansk meny på Axmar Brygga i helgen

Publicerad: 23/6 av Leif Klövstedt
Gäller t.o.m. 27/6

Med längtan till utlandet bjuder Bryggan in på lite spanska smaker i helgen. Tanken är att man som gäst ska kunna stilla sitt eventuella sug att resa till Spanien eller andra delar av världen, om så bara stilla suget en aning, genom att låna den vackra miljön i Axmar Bruk och njuta av lite spanska smaker.

Hela dagarna fredag 26/6 och lördag 27/7, serveras Bryggans Sangria med fräscha nyhackade frukter och en liten twist i form av svartvinbärsnektar i syfte att runda av tempranillions taniner en aning. En underbar tolkning på den kalla tomatsoppan Gazpacho serveras innan tonfisk grillas i het olivolja och toppas med diverse tärnade grönsaker, den färska potatisen saltkokas (extra havssalt) och doppas i aioli. Sötsaker i form av den spanska versionen av Crème brûlée, Crème Catalana med blandade bär, jordgubb, hallon, rövinbär. Ett paketpris finns eller om man vill välja någon/några maträtter separat så är detta fullt möjligt. Men framför allt passa på att njuta av en Sangria och Spanien i Axmar Bruk. Varmt välkomna och smaklig måltid!

En sangria i det fria-meny

Bryggans Sangria glas (finns även som alkoholfri) 92:-

Gazpacho med grillat bröd 99:-

Grillad tonfisk, picadillo, patatas con aioli 249:-

Crème Catalana 94:-

Hela menyn 499:- (ord. pris 534:-)

På lördagen så är det dessutom ett mycket spännande kajakrace som går av stapeln bid bryggan.
Mer information om menyn och aktiviteter här https://axmarbrygga.se/calendar

Just nu:499:-Ord. pris: 534:-Inkl 25% moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK