Dagens datum:

•••••

Starta det nya året med ett möte eller konferens hos oss

Publicerad: 13/1 av Marie Berg

Samla kollegorna för att sammanfatta 2018 och peppa inför det nya året med att sätta nya spännande mål tillsammans! Vi har nu tre fina uppfräschade rum att erbjuda för er, från 6 upp till 30 personer. Våra lokaler passar utmärkt för att hålla en utställning, produktpresentation, kick off eller en mindre mässa.

Med tillgång till våra stora matsalar är vi flexibla och kan anpassa oss till just ditt event. Vi erbjuder en härlig miljö där ni kan presentera era egna eller olika leverantörers produkter.

Kombinera gärna med en härligt uppfriskande promenad på Hälsans Stig som ligger alldeles utanför dörren, varför inte ordna en tipspromenad med utmanande frågor för framtiden. Vi bistår gärna med tips för det och andra upplevelser i samband med ert möte. Vi har många partners såsom föreläsare, aktiviteter och underhållning, allt för att ge våra gäster en helhetsupplevelse. Våra samarbetspartners erbjuder även övernattnings, - och transport möjligheter. Kontakta oss för mer information och priser.

Under januari tom mars så erbjuder vi vårt nya "Kom i gång paket" där det ingår härliga fruktfat, uppiggande smoothies och andra vitaminkickar under dagen, givetvis skall tid tas för en lunchpromenad. Vi erbjuder alltid hälsosamma lunchalternativ såsom vegetariskt, vegan, LCHF eller vad önskan kan vara, gör er förfrågan nedan för att få veta med om våra paket.

Mer information här http://storavall.se/sv/foretaget/#konferens

Just nu:395:-Ord. pris: 425:-Exkl 25% moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar