Dagens datum:

•••••

Affärsnätverket BNI utökar i Gävle

Publicerad: 12/6, 2019 av Joe Formgren

Gillar du samarbete, personlig utveckling och dessutom tror på idén att den som ger får tillbaka? Då kan affärsnätverket BNI vara något för dig. De erbjuder ett strukturerat, mätbart och energigivande sätt att göra affärer på.

Onsdagen den 12 juni var det ett informationsmöte på Teknikparken och vi passade på att ställa några frågor till Robert Grundell, regionansvarig i Gävleborg.

Beskriv kort utvecklingen i Gävle?
– Frukostteamet på Clarion hotel Winn är nu 33 stycken affärspartners och har en Kickoff på tisdag 18 juni med cirka 25 gäster. En större Kickoff är inplanerad i höst. Ett lunchteam är också på gång där vi precis startat upp med informationsmöten på Teknikparken.

Vad är BNI?
– Ett affärsforum där olika företag hjälper varandra till fler och bättre affärer.

Varför skall man vara med i BNI?
– Om du söker ett team som aktivt rekommenderar dig till fler affärer och tror på idén att när du hjälper andra så får du hjälp själv och ser potential att växa och utveckla ditt företag tillsammans med andra är BNI rätt för dig. Du kommer att ha exklusivitet inom ditt yrkesområde i teamet och får utbildning i hur du nyttjar BNI på bästa sätt.

Vad är på gång framåt?
Just nu är vi på gång att starta upp ett lunchteam på Teknikparken och söker aktivt nya partners som vill vara med och bygga teamet.


Varför BNI?
Vill du vara med i ett team som aktivt rekommenderar dig till fler affärer? BNIs grundidé kommer ifrån tanken om Givers Gain - du som ger får tillbaka - vilket präglar hela vårt koncept.
Vi utbildar dig i hur du skapar affärsmöjligheter genom ett aktivt nätverkande i teamet: För att du så snabbt som möjligt ska börja kunna ge och få affärsmöjligheter utbildar vi dig i hur du stärker ditt personliga varumärke och tydliggör din kundnytta så att dina teamkollegor vill rekommendera dig.
Vi fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de din kundnytta och vilka kunder du söker och kan aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.
Du kommer att ha exklusivitet inom ditt yrkesområde: Teamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från stora och små företag vilket skapar ett brett och starkt team.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK