Dagens datum:

•••••

Lars-Erik Orlander driver Aku-Kvick.

Lars-Erik Orlander driver Aku-Kvick.

Akupressur - metoden som kan lindra artros

Publicerad: 14/2, 2020 av Lars-erik Orlander

Artros är en vanlig sjukdom för personer över 50 år, faktiskt en av de vanligaste reumatiska sjukdomarna som drabbar en av fyra vuxna i Sverige. Sjukdomen kännetecknas ofta av ömma och stela leder. Besvären beror oftast på långvarig och tung belastning av leder eller på ärftlighet och utrycker sig ofta med symptom som smärta, minskad rörlighet, muskelsvaghet, stelhet och trötthet.

Det finns tyvärr inga botemedel för artros, men det finns mycket goda möjligheter att lindra smärtan samt öka rörligheten igen. Ett beprövat sätt att lindra smärtan är Akupressur.

Akupressur är en metod där man sätter tryck på specifika punkter på kroppen och kan via kroppens energisystem lindra skador eller åkommor i hela kroppen. Metoden är även kallad för akupunktur utan nålar då den bygger på samma förståelse för energisystemet som akupunktur. Med Aku-Kvick akupressurplåster kan gemene person lindra allt från artros, migrän, bronkit med mera.

Lars-Erik Orlander driver Aku-Kvick och säljer akupressurplåster, de har dessutom gjort flertalet studier där de förutom att ha hjälpt människor med artros också hjälpt att motverka migrän och huvudvärk, bronkit, kliande hemorrojder, nackspärr, nattlig polyuri (kissa flera gånger per natten) samt näsblod, ja till och med baksmälla.

– Om du söker på nätet får du besked att det inte finns någon botemedel för artros. Däremot kan det vara bra att veta att Aku-Kvick akupressurplåster i många fall lindrar artros om man sätter dom på rätt punkt på kroppen. Olika ledsmärtor behandlas nämligen genom att sätta ett akupressurplåster på rätt punkter på kroppen, berättar Lars-Erik Orlander som driver Aku-Kvick.

Aku-Kvick erbjuder plåster eller en så kallad akupressur. Med varje förpackning medföljer en bruksanvisning, som med tydliga bilder visar var du skall sätta dina plåster för att de ska hjälpa med dina åkommor. Plåstret är utan oönskade biverkningar och utan miljöpåverkan. Ett introduktionserbjudande erbjuds så att man kan testa på.


Om Aku-Kvick
Aku-Kvick Aku-pressurplåster rättar till obalanser som förorsakar olika krämpor, besvär och bekymmer. Vi har i 30 år studerat hur man ska kunna hjälpa människor med olika sjukdomsproblem och då handlar det om en variant av akupunktur som kallas akupressur, vilket innebär att man sätter ett tryck på huden i stället för att sticka in en nål. Vi använder ett speciellt plåster försett med en liten upphöjning, en nock, som man placerar på speciella punkter på kroppen och som är kopplade till det ställe där man har problemet. Dessa punkter är inte desamma som inom akupunktur.

Kontakt:
070-594 52 07
Aku-Kvick AB, Spartallsvägen 53, 806 48 GÄVLE
Mail
Hemsida

Beställ akupressurplåster direkt från vår Butik

Akupressurplåster lindrar artros.

Akupressurplåster lindrar artros.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK