Dagens datum:

•••••

Flera rum på på Bed & Breakfast i Axmar bruk.

Flera rum på på Bed & Breakfast i Axmar bruk.

Ännu mer boende på Bed & Breakfast i Axmar bruk

Publicerad: 17/8, 2021 av Presstjänst

– På Axmar Bruksbod B&B har vi nu efter renovering tre nya, alldeles underbara rum redo för uthyrning, berättar Ulrike Steiner som driver Axmar Bruksbod och Axmars Bed & Breakfast. Ett rum i maritim stil är vår minisvit med dusch och toalett på rummet och anpassat för dig med rullstol, rullator eller andra funktionsvariationer. Våra två andra rum utgör tillsammans ett trevligt familjealternativ eller två enskilda dubbelrum.

En större frukostsal rymmer nu även fler gäster. Den gamla spisen och äldre detaljer som vi valt att behålla samspelar med nya, lugna färger och mönster som pryder den vackra frukostsalen. En härlig blandning av det lantliga och herrskapliga återfinns här. Salen utgör en trevlig miljö att i lugn och ro avnjuta vår omtyckta frukost i. Här serveras ekologiskt och närproducerat varje morgon med bl.a. nybakat bröd, ägg från våra egna höns och produkter från vårt egenproducerade mathantverk.

 
Om Axmar Bruksbod
Axmar Bruksbod B&B erbjuder boende och egenproducerat mathantverk i hjärtat av Axmar Bruk. Verksamheten startades 2016 av värdparet Ulrike och Jan som brinner för mathantverk, hållbarhet, kvalité och värdskap. Sveriges mysigaste B&B välkomnar gäster året runt och erbjuder sju hemtrevliga och smakfullt inredda rum. Hos oss finner du en ombonad och lugn miljö där du kan ta en vilopaus från vardagen. Vår uppskattade frukost är omsorgsfullt utvald. Vi serverar ekologiskt och närproducerat varje morgon med bl.a. hembakt bröd, ägg från våra egna höns och produkter från vårt egenproducerade mathantverk. 
Vi är placerade mitt i Axmar Bruk, ett natur- och kulturreservat med gångavstånd till både havskrogen Axmar Brygga, Axmar Brukscafé och den vackra Engelska parken.
För mer information se axmarbruksbod.se
Ulrike Steiner som driver Axmar Bruksbod och Axmars Bed & Breakfast.

Ulrike Steiner som driver Axmar Bruksbod och Axmars Bed & Breakfast.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK