Dagens datum:

•••••

Skepparmiddag

Skepparmiddag

Årets Vårmeny på Axmar Brygga

Publicerad: 23/3 av Johan Björklund

Med en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad vårmeny 2022. Välkomna att njuta av nyheter och klassiker vällagad fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

Varmt välkomna att njuta av Bryggans vårmeny. Traditionella skärgårdsklassiker och våra omtalade specialiteter. Vårens smakrika nyhet är vår egen kalvschnitzel. Med ölglaze, grillad kålsallad, brynt smör, kapris, bacon serverad med sotad potatis så är det månne en blivande klassiker.
– På tal om favoriter så återfinns åter vår beryktade Axmarröra bland förrätterna samt i vårens 3-rätterserbjudande. Bland varmrätterna så återfinner ni naturligtvis tungviktaren Skepparmiddag, säger restaurangansvarige Johan Björklund. Ett måste för både blivande och redan frälsta fiskälskare med tre sorters vällagad fisk i form av lax, rödtunga och torsk. Serveras med rostad paprika, svamp, skaldjurssås, räkor och hummerglaze och pressad potatis.

Läs mer och ladda hem hela menyn här >>

Axmarröra

Axmarröra

Rökt dovhjort

Rökt dovhjort

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK