Dagens datum:

•••••

Axmar Brygga lanserar julbord med extra ansvar.

Axmar Brygga lanserar julbord med extra ansvar.

Axmar Brygga lanserar julbord med extra ansvar

Publicerad: 30/9, 2020 av Johan Björklund

Traditionsenligt så bjuder kustrestaurangen Axmar Brygga mellan Gävle och Söderhamn även i år in privatpersoner och företag till en välfylld julbuffé med de klassiska julrätter, egna specialiteter och smakrika nyheter. Skillnaden mot tidigare år är att p.g.a. rådande omständigheter hanteras allt extra säkert och ansvarsfullt.

– Vi gör allt från mottagning av gäster, hantering av upplägget med flera bufféstationer och bordsplacering för att våra gäster skall vara trygga när de gästar oss i den här miljön, hälsar Johan Björklund på Axmar Brygga. Genom större utrymmen mellan bord, serveringen och kösystem vid entréer erbjuder vi trivsel med fysisk distans och ändå social närhet.

I vanliga fall finns det plats för 300 matgäster per sittning när julbordet serveras men i år är det betydligt restriktivare.
– Vi följer utvecklingen i världen- och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Johan. Vi arbetar med högsta möjliga fokus på hygienen och att alla som arbetar hos oss är friska och krya. Det är ju också av största vikt att den som känner sig krasslig i ett sällskap avstår sitt besök för allas bästa.
Att det finns handsprit på flera strategiska platser i lokalerna och ökad användningen av engångshandskar vid tillagning och servering av maten är bara några av de hygienfaktorer som införts.

Även tiderna för sittningarna planeras noga så att inte flera sällskap kommer samtidigt samt att grupperna rekommenderas att så långt det är möjligt hålla ihop sällskapet när de hämtar mat vid bufféerna.
– Två tisdagar i december har vi även anpassat extra för särskilda riskgrupper, hälsar Johan. Då har vi ännu färre till bords och ytterligare utrymmen mellan bord och sittningar.

För mer information kontakta
Johan Björklund
070-653 27 22

Läs mer om Axmar Bryggas ansvarsfulla julbord här:
https://axmarbrygga.se/julbordet

Bildtext: Grundaren Yngve Persson och Johan Björklund förbereder ansvarsfull julbord på Axmar Brygga.

Grundaren Yngve Persson och Johan Björklund förbereder ansvarsfull julbord på Axmar Brygga..

Grundaren Yngve Persson och Johan Björklund förbereder ansvarsfull julbord på Axmar Brygga..

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK