Dagens datum:

•••••

Kock sökes till Axmar Brygga.

Kock sökes till Axmar Brygga.

Axmar Brygga söker personal inför sommaren

Publicerad: 30/4, 2021 av Johan Björklund

Brinner du för matlagning, service och servering? Trivs du med att samarbeta i grupp? Sommarsäsongen på Axmar Brygga löper under juni, juli och augusti. För vissa slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten. Julbordet startar i slutet av november med förberedelser långt innan. Just nu söker vi dig som kan tänka dig spendera sommaren i den vackraste naturmiljön med det gladaste medarbetarna.

Kock med erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet i kök där du trivs med högt tempo men ändå vill sätta gästen i fokus. Uppgifter i både varma köket och kalla köket. Stationskock i lucka, på spis, förrätter eller desserter. Tjänstens tillträde någon gång i juni men vi är flexibla.
Restaurangen kan ev. hjälpa till med boende om så önskas. Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts.

Varmt välkommen med din ansökan >>

Servitör/restaurangbiträde med sinne för snabb och kvalitativ service till gästerna.
Gillar du att arbeta i grupp med gemensamma mål, att ta hand om många och även få gäster? Sommarsäsongen är tre månader och vi tar hand om många besökare. Med möjlighet till förlängning ser vi gärna att du kontaktar oss inom en snar framtid.
Restaurangen kan ev. hjälpa till med boende om så önskas. Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts. »

Varmt välkommen med din ansökan >>

För mer information om Axmar Brygga se >>

Serveringspersonal sökes till Axmar Brygga.

Serveringspersonal sökes till Axmar Brygga.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK