Dagens datum:

•••••

Blir det någon dans runt årsredovisningen?

Publicerad: 10/6, 2020 av Axel Wiman

Frågorna hänger verkligen i luften detta år – alla berörs, både gammal och ung. Hur blir det med skolavslutningen? Vad händer med sommarfesten? När kan vi träffa mor- och farföräldrarna? Hur långt kan vi åka på semestern? Kan vi fira midsommar tillsammans?

När det gäller dessa frågor är vi lika undrande som du. Men när det gäller frågan kring mer affärsmässiga sammankomster, som exempelvis årsmöten, bolagsstämmor och andra möten som bara ”måste hållas” kan vi erbjuda riktigt smarta svar!

Vi kan möten (och vi har tekniken).

De senaste månaderna har vi kombinerat våra erfarenheter av att producera engagerande möten med digitalt kunnande från tekniskt drivna samarbetspartners. Och vi har idag webbaserade verktyg och mötessystem som ger möjlighet att exempelvis genomföra digitala årsmöten eller bolagsstämmor, där alla kan delta från olika platser. De verktyg vi använder erbjuder bland annat funktioner för närvaro/röstlängd, talarlista, replikskiften, reservationer, anmälning av jäv, votering, slutna val, ersättar-hantering, yrkanden mm.

Ni väljer själva hur ni vill genomföra ert möte och hur deltagarna deltar. Ni kan köra helt digitalt med integrerad video, ett fysiskt möte i mindre grupp med tillbörligt avstånd från varandra eller en kombination av fysisk och digital närvaro, ett s.k. hybridmöte.

Ni kan alltså ta det formella ansvaret fullt ut och genomföra ett möte som är såväl demokratiskt som juridiskt korrekt. Det enda som saknas är att ni träffas fysiskt hela teamet. Och när det gäller just den frågan längtar vi lika mycket som du!

Behöver du hjälp att planera och genomföra ett digitalt möte? Eller kanske en varumärkesstärkande aktivitet som svetsar samman teamet även om de är på avstånd? Eller ser du optimistiskt på hösten och vill ha hjälp med att lägga upp planerna för nästa gemensamma upplevelse av ert företag och varumärke? Då hoppas vi att du hör av dig.

Du når oss på 026-10 27 00 eller via http://brinc.se

//Brinc

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK