Dagens datum:

•••••

Annonsera i sommarnumret av Gestrike Magasinet.

Annonsera i sommarnumret av Gestrike Magasinet.

Boka plats i sommarnumret av Gestrike Magasinet

Publicerad: 13/5, 2019 av Joe Formgren

På Gestrike Magasinet är nu förberedelserna i full gång inför det stora sommarnumret som utkommer den 16 juni. Då har ni möjlighet att nå ut med ert budskap till mer än 100.000 sommarsugna invånare inför midsommar, löning och semester!

– Som traditionen bjuder så tar vi i lite extra inför sommaren då Magasinet förutom att distribueras till alla hushåll även kommer att distribueras till sommarstugeområden, turistbyråer och hotell, säger Joe Formgren, ansvarig utgivare. Vi brukar få med det mesta av det bästa och många aktörer har bokat in sig i god tid långt innan utgivning. Vi satsar även lite särskilt på den turistiska delen inför sommaren och det är alltid lika kul och intressant att ta del av vilket fint utbud vi har här i regionen.

Lägsta möjliga kontaktkostnad för att nå så många invånare.
– Visst är det häftigt med internet och möjligheterna att marknadsföra sig där. Men tar vi fram miniräknaren så är det faktiskt extremt kostnadseffektivt att nå den här stora målgruppen genom print och magasinet. Det blir bara några öre i kontaktkostnad även för en lite större annons och skall man försöka göra det omvända att nå alla dessa människor så blir kostnaden flera gånger större om man endast kör en digital kampanj. Så en smart mix av både digitalt och print är i allra högsta grad optimalt.

Ett extremt bra erbjudande - för både annonsörer - och alla läsare!
– Vi vill ge alla som är beredda att ge ett riktigt bra erbjudande en helt unik möjlighet till en effektiv sommarkampanj utöver det vanliga. Notera att oavsett vad ni har för typ av verksamhet så har ni möjlighet att få maximal rabatt på sin annons om ni har ett riktigt bra sommarerbjudande!
På frågan vad ett tillräckligt bra erbjudande är så erbjuds samma rabattsats på annonspriset som värdet av erbjudandet i annonsen, upp till maximalt 50 % rabatt. Så fundera på vad ni kan locka mängder av besökare med samt vad ni kan tjäna i övrigt på merförsäljning så klart, hälsar Joe. Riktigt bra erbjudanden ger förutom ett högt läsvärde massor av affärer och då får vi ju massor av både nöjda läsare och annonsörer.

Vill ni också vara med i Gestrike Magasinets stora sommarkampanj och nå mer än 100.000 invånare så är det bara att börja fila på sommarens kanonerbjudande och budskap samt kontakta Joe eller just din Gestrike Media-representant så snart som möjlig.

Mer information om utgivning och priser finner ni här:
http://www.gestrikemagasinet.se/pages/view/annonsera-i-gestrike-magasinet

För bokning eller mer information:
Joe Formgren
070-679 79 00
026-126 126
Gestrike Magasinet
www.gestrikemagasinet.se

PS. Manusstopp för sommarnumret av Gestrike Magasinet är den 29 maj.
PS2. Vill ni även nå alla företag i regionen genom Företagsbladet så kan vi göra en riktig specialare om ni vill medverka i bägge sommarmagasinen.

Vårnumret av Gestrike Magasinet.

Vårnumret av Gestrike Magasinet.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK