Dagens datum:

•••••

Dags för Gävleborgs UF-marknad ”En kilometer UF”.

Dags för Gävleborgs UF-marknad ”En kilometer UF”.

Dags för Gävleborgs UF-marknad ”En kilometer UF”

Publicerad: 31/3 av Anna Leima

Den 7 april är det dags för Gävleborgs längsta UF-marknad med över 170 UF-företag och 600 unga entreprenörer. Detta ersätter den UF-mässa som fick var planerad till den 31 mars. Ett nationellt beslut taget i början av året på grund av pandemin gjorde att alla UF-mässor i hela Sverige fick ställas in.

– Vi tar ett nytt grepp och istället för att köra den digitala variant vi gjort i två års tid blir det en UF-marknad, säger Anna Leima, Regionchef Ung Företagsamhet Gävleborg.  Att UF-markanden dessutom sammanträffar med Världshälsodagen gör att ”En kilometer UF” blir ännu mer aktuellt. Ut på lunchen och gå ”En kilometer UF”.

Drottninggatan i Gävle fylls med innovativa idéer och framtidens entreprenörer Det blir en dag full av inspiration, kreativitet, drivkraft och självklart företagsamhet.

Förutom massor av utställande UF-företag och unika produkter har vi aktiviteter från scenen på Stortorget under dagen. Bland annat uppträdande och politisk debatt. Dagen avslutas med prisutdelning där vi prisar lärare, rådgivare och UF-företagare i 18 olika kategorier.

Ung Företagsamhet Gävleborg firar även 30 år av ungt entreprenörskap i regionen, sedan starten 1992 i Gävleborg. Det kommer firas stort och det vill ni inte missa!

INFO
11.00 UF-marknaden öppnar

14.00 Invigning och prisutdelning del 1

14.30 Elsa UF uppträder på scen

15.00 Politisk debatt – med fokus på företagsamhet, kompetensförsörjning och hållbarhet

16.00 UF-marknaden stänger

16.15-18.00 Prisutdelning del 2


- Alla är välkomna! (Psst! Det är gratis!)

 

Vid frågor om En Kilometer UF kontakta:

Projektledare för marknaden, William Wigren, 070-250 48 58

Eller

Regionchef Ung Företagsamhet Gävleborg, Anna Leima , 070-894 16 15

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK