Dagens datum:

•••••

Johan Näsman, Gunilla ”Guggi” Nyström och Anna Näsman Lindberg är laddade för årets upplaga av Tjejk

Johan Näsman, Gunilla ”Guggi” Nyström och Anna Näsman Lindberg är laddade för årets upplaga av Tjejk

Dags för Tjejkvällen på Gävletravet

Publicerad: 29/8, 2019 av Lars Högberg

I nästan 20 år har Tjejkvällen arrangerats på Gävletravet och blivit en mycket uppskattad tradition som växt sig allt starkare. I år sker den på Gävletravets restaurang lördag den 21 september och det utlovas en riktigt spännande, bubblande och festlig afton utöver det vanliga.

Vi frågar Restaurangchef Anna Näsman Lindberg vad som är det bästa med Tjejkvällen?
– Det är ju att partystämningen alltid är på topp och alla tjejer bjuder verkligen till.

Vad ser du fram mest emot?
– Skratten och stämningen när lagen hejar på sina hästar på upploppet måste bara upplevas. Det går verkligen inte att beskriva ett sådant härligt drag som det blir i restaurangen då.

Har ni någon nyhet för i år?
– Ja vi har en riktig favorit i repris i form utav Babsan som kommer och förgyller kvällen med glitter och glamour tillsammans med er. Dessutom är årets tema är Pink Party så det är frivilligt att klä sig eller på annat sätt förgylla kvällen i rosa från topp till tå. Vi delar ut pris till den som lyckats bäst och självklart är det kanon om hela laget gör det.

Bildtext: Johan Näsman, Gunilla ”Guggi” Bergström och Anna Näsman Lindberg är laddade för årets upplaga av Tjejkvällen på Gävletravet.


Om Tjejkvällen:
Plats: Travrestaurangen. Vi öppnar restaurangen klockan 17.30. Var helst på plats före 18.00.

Betalning för kvällen: 595 kronor/person som betalas till bankgiro 5898-8338 eller Swish 123 449 17 00.
Betala för hela laget på en gång. Var noga med att ange lagnamn eller namnet på personen som bokat.

I priset ingår förrätt, varmrätt och dessert, dryck, entré, travprogram och underhållning, tävlingar, utlottningar och massor med annat som just är så himla kul. Priset för alkoholfritt alternativ är 495 kronor. Märk då din betalning med ”alkoholfritt”.

Kom ihåg att meddela lagnamn när ni bokar. Ni bokar alltså ert sällskap under samma namn – det är så kul med alla fyndiga namn!

Precis som tidigare år kommer vi att lotta era lag på hästar. Vi ser fram emot den härliga stämningen när hästarna närmar sig mål.

Program finns på borden när ni kommer. Vi kommer att ha spelvärdar på plats, ta gärna hjälp av dessa under kvällen om ni har frågor angående spelet. OBS! För att spela krävs giltig legitimation.

I år är temat; Pink Party! Babsan är på plats och förgyller kvällen med glitter och glamour tillsammans med er. Frivilligt att klä sig eller på annat sätt förgylla kvällen i rosa från topp till tå. Riktigt fint pris till den som lyckas bäst och jättekul ifall hela laget hänger på. Kvällens konferencier är domare.

Varmt välkomna till Gävles hetaste kväll!
Anmälan till Anna Näsman Lindberg på anna.nasman@gavle.travsport.se eller 026-66 22 22 eller Lasse Högberg på lars.hogberg@gavle.travsport.se eller 070-996 72 00
Sista anmälningsdag lördag 14 september.

För mer information se: https://gavletravet.se/kalanderhandelse/kvallstrav-22

Dags för Tjejkvällen på Gävletravet

Dags för Tjejkvällen på Gävletravet

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK