Dagens datum:

•••••

Dax att boka er företagsgolf eller event 2019

Publicerad: 21/1, 2019 av Johan Malmsten

Ser du på möjligheter för en företagsgolf eller event till sommaren?
Älvkarleby Golfklubb ligger ca. 25 minuter från Gävle centrum och vackert beläget intill Dalälven.  Vi har en 18 håls bana av park och hed karaktär med grästeen och stora ondulerade greener. Vi har regionens största gräsrange men givetvis finns också mattutslag. 

På restaurang "Älvan" börjar ni er golfdag eller kanske avslutar. Här kan våra krögare erbuda allt från en enkel kaffe och macka till alá carte och givetvis med fullständiga rättigheter. Vårt kansli bistår er med allt som har med er tävling att göra (startlistor, resultatrapportering, tävlingar i tävlingen, prisbord et.c.) eller våra erfarna PGA tränare håller en clinic eller kanske en träning/ fresh up på rangen. Du kommer med dina önskemål som vi gör allt för att lösa på ett bra sätt.

 Arenan är med andra ord perfekt för er företagsgolf eller ert företagsevent, halv eller heldag.

Klubben satsar också bl.a. på handigolf/ paragolf sedan ett par år och kan erbjuda en handigolfbil för person med funktionsnedsättning i bl.a. benen. Bilen lånar ni gratis för att prova golf, träna golf eller spela golf. Till säsongen 2019 kommer vi också att anskaffa två stycken självpeggande specialramper med mattor till vår range. Dessa kommer att göra det ännu lättare för funktionsnedsatta eller personer som har svårigheter att böja sig att träna utan assistans.

Blev du intresserad av att arrangera er företagsgolf eller ert företagsevent hos oss? Ta kontakt med oss för mer information info@alvkarlebygk.com eller moibl nummer 070-557 25 10

Välkomna till Älvkarleby Golfklubb i 2019

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK