Dagens datum:

•••••

Nina Barzey

Nina Barzey

Digital juridisk utbildning 18 mars

Publicerad: 22/2, 2021 av Åsa Forssberg

Revidering och upprättande av internationella kommersiella avtal. Välkommen på kurs för dig som är jurist och behöver kunna upprätta, revidera och förhandla avtal på korrekt juridisk engelska.

Beskrivning:
De flesta företag och andra organisationer som har gränsöverskridande affärsrelationer hanterar internationella kommersiella avtal på engelska. Denna kurs riktar sig till jurister som i skarpt läge ska kunna upprätta, revidera och förhandla avtal på korrekt juridisk engelska.

Kursen ger dig juridiska verktyg för att kunna upprätta, revidera och förhandla internationella kommersiella avtal såsom köp- och säljavtal, konsultavtal, programvarulicensavtal, forskning- och utvecklingsavtal samt sekretessavtal som är baserade på svensk rätt men upprättade på det engelska språket.

Målgrupp:
Kursen vänder sig till advokater, biträdande jurister, bolagsjurister, jurister på olika myndigheter som kommer i kontakt med internationella kommersiella avtal. Deltagaren bör ha en juridisk utbildning och praktisk erfarenhet av att förhandla avtal och ha kommit i kontakt med internationella kommersiella avtal i sitt arbete.

Föreläsare:
Nina Barzey, som är både svensk advokat samt kvalificerad som Engelsk solicitor (motsvarande advokat). Hon har över 20 års erfarenhet med att upprätta, granska och ge rådgivning av komplexa Internationella avtal med varierande rättsfrågor.

Datum, tid:
18 mars 2021, 6,5h

https://www.nj.se/utbildning/revidering-och-upprattande-av-internationella-kommersiella-avtal?utm_campaign=juno-komm-aff-kurs&utm_medium=social&utm_source=linkedin

Kommentarer (1)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Eva-Lena Ivarsson

Skrivet: 26/2, 2021 kl. 12:20 av Eva-Lena Ivarsson

Hej!

Intressant. Ska dela detta i mitt nätverk.Ha en fin helg!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK