Dagens datum:

•••••

E-week på UF-mässan 2021

Publicerad: 16/3, 2021 av Anna Leima

I år tar Ung Företagsamhet Gävleborg ett nytt grepp kring det digitala UF-året. Förra året ställde vi om snabbt från den fysiska mässan som ställdes in på en vecka till en digital variant.

Den 25 mars sänder vi för andra året i rad Gävleborgs UF-mässa för unga företagare live från Gasklockorna i Gävle. Det blir en fem timmar lång live-sändning där Ung Företagsamhet Gävleborg kommer visa en massa härliga produkter från årets UF-företag, roliga reportage från länet och vinnarna presenteras från de olika tävlingar UF-företagen tävlat i veckan innan. Där kan du som tittare tävla och vinna fina priser i form av UF-produkter.

Nytt för i år är att vi under vecka 11, veckan innan den digitala UF-mässan lanserar E-week. Under hela veckan kan lärare, elever och partners ta del av spännande föreläsningar och allmänheten kan passa på att shoppa i vår nylanserade UF-galleria. Under veckan kommer jurygrupper för alla tävlingar UF-företagen är med i träffas och ta fram vinnarna i de olika kategorier UF-företagen tävlar i. Hela vecka 11 händer spännande saker i digital form.

Se mer här:
https://ungforetagsamhet.se/e-week-gavleborg

Låt dig inspireras och imponeras av våra unga UF-företagare i länet. Vi lovar att framtiden ser ljus ut!

Kontakta gärna mig, Anna Leima 0708-941615, regionchef eller William Wigren 070-2504858, projektledare för eventen, för intervju och vidare information.

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK