Dagens datum:

•••••

Frukostmöte om ledning och styrning på Scandic CH

Frukostmöte om ledning och styrning på Scandic CH

Frukostmöte om ledning och styrning på Scandic CH

Publicerad: 13/3, 2020 av Joe Formgren

StyrelseAkademien och CH Scandic bjöd in till en mycket uppskattad frukostträff på Scandic CH i Gävle torsdag den 12 mars. Verksamhetsansvarige Kjell Gunnarsson inledde mötet samtidigt som gästerna avnjöt den generösa hotellfrukosten innan hotelldirektör Karin Lundman som även är distriktschef för Scandic i Norrland berättade mycket initierat och fängslande om hennes personliga resa inom ledarskap.

Vi fick en inblick hur en stor hotellkoncern arbetar strategiskt med ledningsfrågor samt hur styrelsens strategier landar på Karins bord.
Hennes personliga motto är kommunikation och relation vilket hon kunde återkoppla till ett flertal gånger under beskrivningen av karriären genom olika branscher. Personliga höjdpunkter under tiden här på CH är att hotellet nu i princip helt rustat och renoverat samt den förestående nyöppningen av den klassiska restaurangen Skeppet i källavåningen.

Karin berörde också de största utmaningarna som finns inom branschen och vad utmärker ett varumärke som Scandic? Ett aktuellt ämne var förstås det aktuella coronautbroyttet och hur det kan komma att påverka både besöksnäringen och ekonomin generellt.

Ännu ett mycket intressant möte och samarrangemang med en av StyrelseAkademiens aktiva samarbetspartners och medlemmar.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK