Dagens datum:

•••••

Full fart på Gluggens nya lunchbuffé

Full fart på Gluggens nya lunchbuffé

Full fart på Gluggens nya lunchbuffé

Publicerad: 3/11, 2020 av Johan Björklund

För ett par veckor sedan öppnade Gluggen i Hemsta åter upp sin populära lunchbuffé. Att det sedan var med stans lägsta priser är säkert en av anledningarna till att allt fler börjar hitta till de rymliga men inbjudande lokalerna på Skolgången i Gävle.

– Mycket kul att så många börjar vilja njuta av en god lunch och äta buffé på plats här i Hemsta, berättar restaurangansvarige Johan Björklund. Med tanke på de volymer vi nu nått så kan vi dessutom erbjuda ett fantastiskt pris på lunchbuffén i Hemsta. Gästerna kommer att kunna välja på 5 olika rätter , varav en vegetarisk, för endast 79 kronor. Då ingår även måltidsdryck, sallad och bröd samt dessert på fredagarna. Dessutom så håller vi goda avstånd både vid kö och bordsplacering m.m. Vår ambition är hög då vi inte bara vill vara det mest prisvärda lunchalternativet i stan utan även den som serverar den godaste buffén också. Varm välkomna och smaklig måltid!

Gluggens koncept med färdiga lådor med husmanskost har hela tiden ökat i popularitet och förutom utkörning till både företag och privatpersoner så är det allt fler som hämtar sina dagliga luncher på de fem olika Gluggarna som finns i Gävle, Valbo och Skutskär.

Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns tidigare på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.

För mer information se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55

Gävles billigaste lunchbuffé.

Gävles billigaste lunchbuffé.

Gävles mest prisvärda lunch?

Gävles mest prisvärda lunch?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK