Dagens datum:

•••••

Gå styrelseutbildningen Rätt fokus online och få styrelsecertifikat.

Gå styrelseutbildningen Rätt fokus online och få styrelsecertifikat.

Gå styrelseutbildningen Rätt fokus online och få styrelsecertifikat

Publicerad: 3/2, 2021 av Kjell Gunnarsson

Ända sedan pandemins start har StyrelseAkademien verkat för att ställa om - inte ställa in. Under vårterminen 2021 gör vi ännu en satsning och erbjuder extra många tillfällen att gå certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) i onlineversion. Oavsett var du befinner dig så har vi flera datum för dig att välja mellan. Allt för att du ska kunna delta när det passar dig.

Vi vet att många vill passa på att använda den här tiden till att förkovra sig. Det kan göra en tung tid lite mer stimulerande och meningsfull. Att satsa på kompetensutveckling lönar sig på så många sätt. 

Certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) är vår mest populära utbildning. Här får du grundläggande kunskap som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning. 

Genom utbildningen har du som deltagare möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot. Det innebär att du efter avslutad utbildning gör en tentamen. Klarar du den får du ett bevis på att du är certifierad ledamot, något som är värdefullt både för dig som söker och för dig som redan har styrelseuppdrag.

StyrelseAkademien har 16 lokalföreningar och finns över hela landet. Det är tack vare denna kraft som vi kan erbjuda så många utbildningstillfällen. 

Missa inte den här chansen att förkovra dig. Kom ur pandemin med ett värdefullt styrelsecertifikat i handen.

Varmt välkommen!

Länk till utbildningen här:
https://www.styrelseakademien.se/styrelseutbildningar/ratt-fokus-grundutbildning/SME-aktiebolag/?utm_source=newsletter-sa-sv&utm_medium=email&utm_campaign=ratt-fokus-online-gemensam-vt-2021

Hälsningar
Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
076-0513581
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

PS. Medlemsskap i StyrelseAkademien endast 1600:-/år inkl. moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK