Dagens datum:

•••••

Gästabud med lax förbereds på Axmar Brygga

Gästabud med lax förbereds på Axmar Brygga

Gästabud med lax i helgen på Axmar Brygga

Publicerad: 23/4, 2020 av Leif Klövstedt

Vårsäsongen har öppnat på ett mycket positivt sätt för gourmetrestaurangen och mötesplatsen Axmar Brygga belägen efter kusten mellan Gävle och Söderhamn.
– Otroligt kul att vi har fått den här starten på säsongen trots lite turbulenta tider, hälsar köksmästare Leif Klövstedt. Vi gör vårt yttersta för att våra gäster skall trivas här hos oss. Vi försöker dessutom att alltid ha någon specialare på gång även när det inte är naturliga helgdagar.

Den här helgen bjuds det på gästabud med ett smakrikt erbjudande på grillad lax.
– Den grillade laxen serveras med bakad persiljerot, jordärtskocka, dillpesto och musselveluté, hälsar Leif. Det här är en riktig specialare som inte finns med i vår ordinarie vårmeny. Som vi dessutom erbjuder till ett riktigt kanonpris.

Under helgerna kommer gäster från både när och fjärran redan och även många husbilsgäster som verkar trivas vid den gastronomiska pärlan vid Jungfrukusten.
– Det som är extra kul är att vi märker redan att flera stamgäster redan har återkommit trots att vi bara haft öppet några helger än, hälsar Leif.

Erbjudande:
Grillad lax, bakad persiljerot, jordärtskocka, dillpesto och musselveluté 
Inklusive ett glas Bryggans vita vin (alt. alkoholfritt alternativ).
220 kronor (ord. pris 304:-)

Axmar Bryggas rymliga restaurang har gott om plats för alla gäster att sitta med generösa mellanrum. Vi öppnar även upp vår stora uteservering så att ni kan njuta av den fantastiska utsikten och frisk havsluft. Hela vårmenyn går att få som Take Away med 10 % rabatt. Ta med er hem eller till husbilen. Naturligtvis levererar vi även hämtmaten till våra husbilsgäster utan extra kostnad.

Med en panoramautsikt över orörd skärgårdsmiljö smyckat med ett otroligt rikt fågelliv och djurliv erbjuder verksamheten gäster från både när och fjärran en unik kombination av kustatmosfär och en vällagad meny med fisk, skaldjur, kött, vilt och flera vegetariska alternativ.

För mer information se vår hemsida https://axmarbrygga.se
 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK