Dagens datum:

•••••

Gävle Taxi firade 100 år på Stortorget i Gävle

Publicerad: 29/8 av Fredric Mellberg

Gävle Taxi firar 100 år i år och det gör man genom ett antal evenemang under året. Fredag den 26 augusti hälsade man alla Gävlebor och besökare varmt välkomna till ett eget evenemang på Stortorget i Gävle.

Det bjöds på live-musik och utlottningar av bl.a. presentkort med luncher, tårta och taxiresor och vädret passade på att visa sig från sin alla bästa sida.
– Vi är från Gävle Taxis sida väldigt nöjda med evenemanget, berättar Fredric Mellberg, marknadsansvarig på Gävle Taxi. Det var mycket folk i omlopp på Stortorget i Gävle och Gävleborna tog sig verkligen tid att stanna upp och lyssna på Droptopz härliga musik och deltog i våra utlottningar. Något som också verkligen drog intresse till sig var Volvo Suggorna från från 1951 och 1953. Vi slogs också av att många blir så förvånade när de hör att vi funnits som företag i hela 100 år.

Något som också verkligen drog blickarna till sig var Gävle Taxis nya eltaxi. Mängder av frågor kring den ställdes av intresserade Gävlebor. Ett annat uppskattat inslag var besök av GIF-spelare som öppenhjärtligt deltog på scenen. 

Gävles största taxibolag Gävle Taxi firar 100 år 2022. Det lokala taxibolaget med trafikledare och förare med mycket god lokalkännedom.

För mer information se https://gavletaxi.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK