Dagens datum:

•••••

Gavlegårdarna i Hemsta Företagspark.

Gavlegårdarna i Hemsta Företagspark.

Gavlegårdarna i Hemsta Företagspark

Publicerad: 25/8, 2020 av Terese Bergqvist

I Hemsta samsas anrika villakvarter, bostadsrätter och hyreshus med ett sprudlande företagsliv. På liten yta finns ett stort antal verksamheter – från matvaruhandel och restauranger till verkstadsföretag, lager och allt däremellan. Vi frågar Cathrine Holgersson, VD Gavlegårdarna om samarbetet med Fastpartner i Hemsta Företagspark.

Hur är det att vara hyresgäst hos Fastpartner i Hemsta företagspark?

– Vårt aktivitetsbaserade kontor i Hemsta är perfekt för att ta emot både hyresgäster och entreprenörer. Kontoret är ett verktyg för att utveckla vår verksamhet, samtidigt som vi är stolta över vår arbetsplats.

Hur trivs ni i Hemsta?

– Vi trivs fantastiskt bra på vårt kontor. Hemsta har också ett perfekt läge, centralt men ändå med bra tillgång till busslinjer och parkeringsplatser för våra hyresgäster. Vi har också flera medarbetare som pendlar med tåg. Från centralstationen är det en 20–25 minuters promenad till Hemsta, med cykel tar det knappt tio minuter.

 

Hemsta företagspark har ett gynnsamt läge. Det är lika nära till Gävles centrala delar som till E4 och E16:s södra infarter. Lokaler med stora möjligheter till anpassning för alla sorters verksamheter är en annan framgångsfaktor. Flera av våra hyresgäster tar idag emot studiebesök i sina aktivitetsbaserade, funktionella och moderna kontorsmiljöer. Gävles kommunala bostadsbolag Gavlegårdarna har tillsammans med oss skapat ett inspirerande aktivitetsbaserat kontor – perfekt anpassat efter deras verksamhet och behov. Dome Adrenaline Zone har förvandlat en industrilokal till Nordens största anläggning för extremsport, och lockar nu människor från hela världen till Hemsta. Några av våra hyresgäster är Gavlegårdarna, Actic, Setra Trävaror, Dome Adrenaline Zone och Samhall.

Ring 026-12 46 30 för mer information eller boka visning.
www.fastpartner.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK