Dagens datum:

•••••

Gluggen etablerar samarbete mitt i centrala Gävle

Publicerad: 23/4, 2020 av Johan Björklund

Den populära matleverantören Gluggen som dagligen serverar färdiga matlådor med husmanskost på flera Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär utökar nu sin service med att börja leverera sina uppskattade matlådor mitt i centrala Gävle. Gluggen har nu inlett ett samarbete med Rådhuskiosken som ligger i korsningen mellan Norra Rådmansgatan och Drottninggatan 21, snett emot Rådhuset mitt i centrala Gävle.

– Vi är mycket glada över att kunna få en sådan här central samarbetspartner, berättar Johan Björklund, grundare av konceptet och restaurangansvarig. Extra kul är ju att Rådhuskiosken har öppet från tidig morgon till sen kväll så vi hoppas genom detta att kunna mätta ännu fler Gävlebor med goda hemlagade lådor med Gluggens husmanskost.

Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns sedan tidigare på fem olika ställen i Gävle, Valbo och Skutskär.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.

För mer information se http://www.gluggen.se
Telefon 026-61 55 55

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK