Dagens datum:

•••••

Gluggen lanserar Delilådor inför sommaren

Gluggen lanserar Delilådor inför sommaren

Gluggen lanserar Delilådor inför sommaren

Publicerad: 10/6 av Johan Björklund

Gluggen levererar snabb husmanskost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns med fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär. Inför sommaren lanserar man nu tre stycken lite mer exklusiva men mycket prisvärda matlådor som är välfyllda med olika delikatesser som lax, skaldjur och pastrami.

– Jag är övertygad om att det finns en stor marknad för de här lådorna, säger Johan Björklund, grundare av konceptet och restaurangansvarig. Perfekta att ta med sig på picknik, till stranden, firmaträffen eller varför inte till midsommar? 

Delitallrikarna kommer till en början att säljas på Gluggen Hemsta samt att de går att beställa för hemleverans. 
– Vi kommer att ha dem klara i vårt sortiment i Gluggen hemsta så att alla är varmt välkomna att hämta upp en välsmakande festmåltid för under en hundring. Vill man ha flera och vara säker på sin favoritsort så går det utmärkt att förbeställa.

Gluggens Delilådor 99:-/st

"Delilåda" FISK  
Innehåller pepparlax, gravad lax, 2 sorters sill, skagenröra och hovmästarsås.


"Delilåda" PASTRAMI 
Innehåller pastrami, potatissallad, coctailtomater, oliver, soltorkade tomater och råkostsallad.


"Delilåda" SKALDJUR 
Innehåller handskalade räkor, skagenröra, cocktailtomater, oliver, råkostsallad och syrad lök.


Om Gluggen:
Gluggen levererar snabbkost i både kalla och varma matlådor samt sallader och finns tidigare på fem olika Gluggar i Gävle, Valbo och Skutskär samt har utskänkning i samarbete med Rådhuskiosken i centrala Gävle.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten, det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.


För er information se https://gluggen.se
Beställning för hemleverans https://shop.gluggen.se

"Delilåda" FISK

"Delilåda" FISK

"Delilåda" PASTRAMI

"Delilåda" PASTRAMI

"Delilåda" SKALDJUR

"Delilåda" SKALDJUR

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK