Dagens datum:

•••••

Precis uppdaterar enkelt gamla hemsidor med Yodo CMS.

Precis uppdaterar enkelt gamla hemsidor med Yodo CMS.

Gör som Hits For You och uppdatera er hemsida

Publicerad: 9/9, 2020 av Joe Formgren

Händer det något nytt och spännande på ert företag? Är er hemsida gammal trött och dammig? Hits For You har premiär för sin nya show Joyride den 3:e oktober. De ville naturligtvis uppdatera sin hemsida så att den inspireras och blir lika färgsprakande som den nya showen.

Vi på Precis Reklam uppdaterar och bygger om er gamla hemsida inom loppet av några arbetsdagar. Vi använder Sveriges smartaste och mest lättandvända CMS Yodo. Det gör att det är lika enkelt för oss att bygga sidorna som det sedan är för er att administrera dem. Vill ni också uppdatera er hemsida så är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Precis Reklam.
https://precisreklam.se
026-511 000
Här är f.ö. några av våra senaste hemsidor https://yodo.se/referenser

Yodo CMS är marknadens smartaste publiceringssystem som tillåter dig att bygga professionella hemsidor enkelt, med eller utan erfarenhet. Yodo CMS erbjuder mängder av tilläggsmöjligheter: koppla enkelt på intranät, nyhetsbrev, webbshop, diskussionsforum, digital signage med mer.
För mer information se https://yodo.se

PS. Här kan ni läsa mer om Hits For You:s nya show Joyride: https://hitsforyou.se/show

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK