Dagens datum:

•••••

Gröna Bordet lanseras på Axmar Bryggas Julbord

Publicerad: 12/11, 2019 av Leif Klövstedt

De flesta känner till att havskrogen Axmar Brygga, i Axmar Bruk norr om Gävle serverat traditionellt julbord med klassiska delikatesser och alltid presenterar några riktigt smakfulla nyheter varje år. I år kompletteras julbordet med det ”Gröna Bordet”

– Det består av specialkomponerade vegetariska alternativ, berättar köksmästare Leif Klövstedt. Tidigare år har vi erbjudit en vegetarisk trerätters från köket som alternativ till julbordet men nu väljer vi att duka upp en mer gedigen första servering ute i matsalen. Vi har märkt en ökad efterfrågan så i år kan man som vegetarian plocka smaker från ett tiotal olika rätter.

Det traditionella julbordet består ju till stor del av animaliska produkter så därför lanserar Axmar Brygga nu flera nya gröna julbordsklassiker att erbjuda både de som utesluter kött och fisk men som även blir ett stort plus för alla de allätande gästerna.
– Så varmt välkomna att prova vår stekta inlagda squash, gratinerad brysselkål med valnötter eller rostad kikärtssallad med grönkål, hälsar Leif. Som poängterar att vegetarisk ”småvarma” och vegetarisk dessert fortsätter att serveras från köket.

För mer information om julbordet på Axmar brygga se https://axmarbrygga.se/julbord

Yngve, Johan och Leif välkomna julbordsgäster på Axmar Brygga.

Yngve, Johan och Leif välkomna julbordsgäster på Axmar Brygga.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK