Dagens datum:

•••••

Hjälp Gävle kommun med nya näringslivsprogrammet

Publicerad: 4/9, 2020 av Joe Formgren

Gävle kommun ber företagare i kommunen om hjälp med att skapa ett näringslivsprogram som stöttar dig och ditt företag till att utvecklas och trivas ännu bättre i Gävle. Detta kan vi göra genom att svara på enkätfrågor innan den 20 september. Ta chansen och var med och bidra med erfarenheter från ditt företag och företagande också. Högt och lågt - det gäller både ris och ros!

Som en viktig del i det arbete som pågår att ta fram ett nytt Näringslivsprogram vänder vi oss nu till dig som är företagare eller leder ett företag inom Gävle kommun (tex VD, plats- eller kontorschef och/eller ägare).
Tack vare dina svar får vi ett bättre underlag för det fortsatta arbetet med att utforma ett program som ska bidra till ett påtagligt förbättrat företagsklimat i Gävle.

Här går till enkätem: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/4e34c686-4fb3-4d6c-bed4-23e21755142c?displayId=Swe2068200

Svaren behandlas anonymt och du kan välja att svara på hela eller delar av enkäten. Sista svarsdag är den 20 september.
Stort tack för att du hjälper oss att utveckla framtidens företagsplats i Gävle!

Med vänliga hälsningar,
Gävle kommun
Näringslivsavdelningen

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK