Dagens datum:

•••••

Jessica Simpsson ny A-tränare på Gävletravet.

Jessica Simpsson ny A-tränare på Gävletravet.

Jessica Simpsson ny A-tränare på Gävletravet

Publicerad: 5/10, 2020 av Lars Högberg

Från den 1 oktober hälsar vi Jessica Simpsson välkommen som A-tränare på Gävletravet. Är Ni intresserad av att gå med i någon av stallets andelshästar, har frågor eller vill komma ut på gården och se hur stallet har det är Ni välkommen att ringa Jessica på 070-288 55 45.

Ni kan även maila på lovdala@me.com eller kika in på hemsidan lovdala.se.
Mer information om Stall Simpsson kommer inom kort.

Gefle-Dala Travsällskap bildades den 26 oktober 1935. Året efter 1936 kördes tio travdagar på Hillesjön. 13 februari 1938 kördes premiären på Gävletravet med 3.067 åskådare.
Idag har vi mer än 35 tävlingsdagar per år där alla dessa visas i TV och/eller ATG Live. Vi har cirka 80 timmars direktsänd hästsport från Gävletravets oval. Under denna tid syns och visas Din företagsprofilering i ett konstant flöde om och om igen och det är just denna återkommande exponering Du som företagare vill se.
Vi ordnar även så att du kan exponera ditt företag med erbjudanden eller information på alla sittplatser i restaurangen och sittplats-läktaren. Vi kan affischera totohallen och andra utrymmen med Ert budskap. Möjlighet till speakerreklam och reklamfilm finns.

Evenemangsförfrågningar 
Kontakta Lars Högberg på telefon 070-996 72 00
eller e-post lars.hogberg@gavle.travsport.se

För mer information se https://gavletravet.se
Restaurang Stallbacken och våra luncher >>

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK